De beste Canvas Prints: 4 stijlen voor elke wooninrichting

Het ophangen van canvas prints kan de laatste stap zijn van inrichten van je woning. En omdat er zoveel keuze is uit verschillende canvas prints om uit te kiezen. Helpen wij jou een handje en hebben we een handige gids gemaakt die helpt bij jouw beslissing.

De beste canvas prints voor aan de muur zijn afhankelijk van welke visie en omgeving je wilt creëren. Wanneer je een idee bedacht hebt, ga dan door onze collectie van canvas schilderijen en breng je ruimte tot leven.

1. Canvas prints met volledige wrapping om het frame

De meeste populaire producten binnen de foto op canvas producten zijn toch vaak de prints op canvas met volledige wrapping. Dit zijn foto’s die van hoge kwaliteit op canvas gedrukt worden en professioneel rondom een frame vastgemaakt worden aan alle zijden van het frame.

Kwalitatieve gewrapte canvassen zijn er super strak op gezet zodat je afbeelding of foto niet gestoord wordt met krinkels op het materiaal. Het verschil met traditionele canvas prints is dat het niet ophoudt bij de rand, maar juist doorgetrokken is zodat je kunst volledig zichtbaar is ook van de zijkant.

Decorateurs die zoeken voor een lichtgewicht en veelzijdige optie waarderen deze stijlvolle prints omdat deze bijna in elke ruimte passen en gemakkelijk kunnen worden opgehangen. Hoe je interieur ook wilt inrichten met onze hoogwaardige kwaliteit prints maakt het niet uit want ze geven je huis een extra dimensie waar jij trots op kan zijn.

2. Panoramische canvas prints

Panoramische canvasafdrukken zijn ideaal voor het weergeven van landschaps-, natuur en stadsfoto’s. Maar ze zijn ook fantastisch voor een groepsfoto zoals bruiloften, evenementen, familiereünies en meer. Of je nu een zonsondergang boven de kust, je favoriete stadsbeeld of een groot familieportret wilt laten zien, een panoramisch scherm vormt een prachtig middelpunt voor elke muur.

Panorama afdrukken zijn een fantastische en adembenemende manier om je huis of kantoor te versieren. Wanneer je aan het puzzelen bent waar je een panoramische afdruk moet plaatsen, kun je lekker creatief bezig gaan. Hoewel ze ideaal zijn voor grote lege ruimtes, zoals achter de bank of bed, kun je ook kleinere ruimtes overwegen door ze verticaal te draaien voor hetzelfde effect.

3. Kies voor canvas print thema’s die bij je smaak passen

Canvasafdrukken krijgen is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Je kunt kiezen uit een aantal onderwerpen, zowel abstracte als natuur prints. Maar ook een foto op canvas en gepersonaliseerde prints worden steeds populairder.

Als je een bijzonder spectaculaire foto hebt gemaakt of je huis liever decoreert met foto’s van je dierbaren in plaats van traditionele kunst aan de muur, kun je dit op een unieke en verfijnde manier doen met gepersonaliseerde prints en foto-op-canvas-opties, wij helpen je hier graag bij.

In combinatie met de vele filters en effecten in fotobewerkingssoftware of mobiele telefoons die beschikbaar zijn, kan een ogenschijnlijk saaie foto worden omgezet in een vintage-ogende afbeelding of op elke manier worden aangepast aan de ruimte die deze zal hangen of worden weergegeven. Wij kunnen je hierbij ook helpen op aanvraag via ons contact formulier.

4. Positioneer je canvas prints op een unieke manier

De manier waarop je ervoor kiest om je prints te presenteren, hangt af van de grootte van de werkelijke kamer en het effect dat je probeert te creëren. Door kunst in te kaderen en weer te geven op mantels, boekenplanken, vensterbanken en tafels, creëert dit het gevoel van een complete kamer door zoveel mogelijk horizontale ruimte te gebruiken.

Je kunt ook kunst aan de muur hangen, in kleine groepen, of een enkel stuk ophangen, bouw continuïteit op tussen wat middelhoog en lager is en tot wat op ooghoogte of hoger is. Het creëert een gevoel van heelheid in de atmosfeer van de kamer. Door kunst op de grond te laten staan, zorgt deze kleine truc er vooral voor dat de werkelijke kamer groter lijkt.

Selecteer kleuren op basis van je bestaande meubilering

Door je meubels af te stemmen op de werkelijke kleuren van je canvasprints, kun je een geheel nieuwe en frisse kijk geven op wat je al hebt. In veel van de modernere trends van vandaag bestaan ​​meubel- en kunstcombinaties uit een combinatie van complementaire kleuren en ontwerpen.

Voor dit doel moeten de kunstwerken en meubels die je kiest, proberen een kleurenthema over te brengen dat speelt op donker, licht of een combinatie die een element suggereert zoals de zee of misschien de zonsondergang.

Denk over de ruimte zijn functionaliteit na voordat je begint met het kiezen van een canvas print

Om je kunst te beschermen in kamers die vochtig of rommelig kunnen zijn, zoals badkamer kunst of keukenkunst, kiest u ingelijste canvasafdrukken om je afdrukken vrij te houden van vocht of vuil. Aan de andere kant, als je besluit hoe je die grote muren in je hoofdslaapkamer gaat versieren ga dan met een in galerij gewikkelde panoramische afdrukken om de kamer een interessante aandachtstrekker te geven. Of overweeg collages op canvas te gebruiken in de kinderkamer, waar je de kunstwerken, sportfoto’s of schoolfoto’s van je kinderen kunt laten zien.

Voor de woonkamer of gangen, laat je innerlijke huisontwerper spelen terwijl je een prachtige galerij of kunstmuur voor je huis inricht. Waar je ook kiest om je foto’s op te hangen of wat je ruimte- of budgetbeperkingen ook zijn, canvasafdrukken zijn veelzijdig genoeg om in elke levensstijl te passen. Kies uit sierlijk geverfd fruit en groente of speelse boerderijdier kunst voor in de keuken of eetkamer. Experimentele abstracte prints werken in elke kamer en vormen een visueel middelpunt aan de muur.

Dus weet je nu waar je moet beginnen door onze handig tips? Kan dan eens in ons assortiment canvas schilderijen want wij hebben meer dan 1000 verschillende canvas prints voor jou.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Oreno
Logo